Készítettem számodra valamit, ami sokkal több lett, mint elsőre gondoltam…

9,900 Ft

Kategória:

Leírás

✨ Készítettem számodra valamit, ami sokkal több lett, mint elsőre gondoltam…
Azt gondoltam csinálok egy füzetkét, ami majd segít neked, amikor belül vihar tombol. Apró kis praktikákkal, hogy egyszerűbbé váljanak a mindennapok. De nem egy füzetke lett, hanem valami sokkal bensőségesebb.

Valaki lett, aki finoman érinti a lelked.

Amikor elkészültem vele, tényleg megéreztem milyen az, amikor amit szívből csinálsz, élni kezd. Az egyénik, csoportok és elvonulások során persze ugyanezt érzem, de akkor ott vagytok ti is, veletek együtt teljes, veletek együtt kel életre amit alkotok!

Már korábban szerettem volna veletek megosztani, de a megnevezésnél elakadtam. Mára rájöttem, hogy ő is veletek együtt teljes, ezért megosztom így, frissen megszületve, név nélkül, és szeretném, ha ti neveznétek el őt!

Miben tud segíteni neked?

  • Búcsút mondhatsz a benned lévő feszültségnek
  • Megmutatja, hogyan tudsz újra kapcsolódni önmagaddal
  • Segít beazonosítani a benned lévő feszültség okát, ezáltal megértést ad
  • Napról napra közelebb visz ahhoz, hogy harmóniát tapasztalj
  • Támogat abban, hogy nagyobb szeretettel fordulj önmagadhoz
  • Mindig ott van, amikor szükséged lenne rá
  • Vigyáz a lelkedre és segít visszatalálnod hozzá, amikor valami kizökkent

19 oldalon és 6 lépésen keresztül vezet téged, egyre közelebb önmagadhoz.

Egy igazán különleges belső utazásra hív, ahol talán még soha meg nem élt mélységben találkozhatsz saját magaddal. Mert olyan mély kapcsolódást tudsz megélni bárki mással, amilyen mélyen valaha önmagaddal találkoztál.

Fontos volt számomra, hogy minél többen hozzájuthassanak, azokhoz is, akik nem tudnak még megfizetni egyéni, csoportos terápiát vagy pszichológust.
Nagyon szeretném, ha minél kevesebb emberben lenne feszültség a világon, és minél több olyan cselekedet lenne, amit fájdalom, feszültség és tehetetlenség helyett, a szeretet irányít. ❤️

Szívem összes szeretetével készítettem neked, hogy napról napra egyre inkább azt érezd, hogy a világ egy csodálatos hely!

Ezért ezen jelképes összegért tudsz hozzájutni.

Engedd meg, hogy szeressen, hogy megérintse a te lelked is! ✨