Családállítás

“Csak aki összhangban van a sorsával, az meríthet erőt belőle, hogy változtasson rajta.”
(Bert Hellinger)

 

Kétféle módon van lehetőség a részvételre, saját állítást kérőként vagy képviselőként. Az állítást kérő pár szóban összefoglalja azt a témát, élethelyzetet, aminek megoldását keresi.

A csoporttagok közül kiválasztja és a térben elhelyezi azokat, akik képviselik témájának szereplőit. A képviselők nem tudnak semmit az általuk képviselt személyekről és /tekintve, hogy én a fedett állításokat részesítem előnyben arról sincs információjuk, hogy kit, mely személyt képviselik az állító családjából/, mégis megjelenítik a köztük zajló dinamikát, átélik a rájuk jellemző érzelmeket, kifejeznek jellegzetes viselkedésmódokat, történéseket. A képviselők a térben mozogva, egymáshoz közelítve vagy távolodva jelenítik meg az általuk képviselt személyeket, kifejezve a bennük kialakuló érzelmeket, testi tüneteket. Ezután a családállítás vezető egy-egy szereplő helyzetének megváltoztatásával, oldó mondatok kimondatásával segíti a kirajzolódott rendeződést.

Bert Hellingernek és módszerének köszönhetően őseink terhét letéve és támogató, megtartó erejüket befogadva tapasztalhatjuk meg saját erőnket és állhatunk bele saját életünkbe.

Állítás kérőként és képviselőként egyaránt oldunk magunkon, állítást kérve egy adott témára amiben el vagyunk akadva, képviselőként pedig a morfogenetikus mezőre bízva magunkat oldódhatunk egy számunkra éppen aktuális témában.

Részvételi díj:

Saját témára állítás kérése: 13.000.-Ft/ fő

Képviselőként: 4.000.-Ft/ fő