A “másik nő”

Előfordult már veled, hogy megcsaltak? Vagy csak egyszerűen elhagytak anélkül, hogy értetted volna mi történik, aztán persze később kiderült, hogy valóban volt már egy másik “nő”, mert az mindig kiderül…

Én mind a két helyzetben voltam már, voltam “a másik nő” és az is akit megcsaltak. Azt gondolnánk mennyivel jobb lehet “a másik nőnek” lenni, de tapasztalatból mondhatom, hogy sokkal rosszabb!

“A másik nő” szerep eleve egy vesztett helyzet. Tulajdonképpen egy olyan “férfi” mellett teszem le a voksom, aki nem tiszteli azt a Nőt, aki megosztja vele mindenét. Az otthonát, az érzéseit, a gondolatait, a szívét, a lelkét és a testét. Az első pillanattól pontosan tudom, hogy mit tesz ezzel a Nővel. Egy ilyen “férfi” valószínűleg nem változik. Neki nem Társra van szüksége, hanem egy kívánságteljesítőre. Ha nem teljesül minden kívánsága, akkor egy új kívánságteljesítő után néz. “Másik nőként” érezhetem magam rosszul amiatt, mert az a Nő talán én is lehetnék, vagy lehetek egyszer… és a legnagyobb valószínűséggel engem is pont ennyire fog tisztelni az a “férfi”. Jobb esetben erre hamar rájövök és kilépek ebből a szerepből örökre, hogy megadjam magamnak az esélyt a boldogságra.

A megcsalt Nő szerep ennél sokkal előremutatóbb! Itt a lelkiismeretemmel nincs dolgom, mert én teljesen beleengedtem magam, szívvel, lélekkel. Fájni nekem fáj a legjobban, de ez is csak azt jelenti, hogy van szívem és tudok érezni! Ez a mai világban ritka kincs! Mikor már minden fájdalmat megéltem, mind kijött belőlem megnézem mi is történt valójában.

Volt mellettem egy “férfi”, aki hosszú időn keresztül hazudott nekem, tehát teljesen alkalmatlan arra, hogy társammá váljon valaha. Bármennyire is próbáltam a megérzéseim ellenére elhitetni magammal, hogy minden rendben van és fog ez működni, kiderült, hogy bizony nem!

Tehát ez a helyzet megszabadított egy hozzám méltatlan “férfitól” és helyzettől!

Megadta nekem az esélyt arra, hogy valódi Társra találjak egy igazi Férfi személyében. ❤️

Mondják, hogy ne legyél hálás annak aki traumát okoz neked. Ezzel egyet is értek, először meg kell élni a fájdalmat, a haragot és a szomorúságot is. De ezek után magától megjelenik majd a hála érzése is, hogy nem maradtam emellett a “férfi” mellett, szültem neki gyermeket és ámítottam magam még éveken keresztül. Van lehetőségem Társra lelni egy olyan Férfi személyében akire vágyom!

Én mérhetetlenül hálás vagyok! ❤️