A Férfi aki kell

Ha valódi társra vágyunk, megéri megvárni azt a férfit, akivel nem csak fizikai vonzalom alakul ki. Egy férfit, aki egyben lelki társ is. Szerintem nem érdemes elköteleződni, amíg nem találunk egy olyan férfit, aki képes az alábbi nyolc dologra…

1. Tartsa be amit ígér!

Olyan férfire van szükség, akinek lehet adni a szavára, mindegy, mekkora súlyú dologról van szó. Aki tudja mit akar, és nem fél közölni ezt. Egy olyan emberre, aki nem mond le programokat az utolsó pillanatban. Olyan férfi kell, akinek, és akiben lehet hinni.

2. Hiányozz neki, ha nem vagy vele!

Olyan férfit érdemelnek a nők, aki élvezi a velük töltött időt, nem unaloműzőként tekint rájuk. Valakit, akit érdekel, milyen napja volt a partnerének. Egy férfit, aki csak azért telefonál, mert hiányzik neki a kedvese hangja. Valakit, aki nem érzi jól magát, ha sok időt kell szíve választottja nélkül töltenie.

3. Mutassa ki az érzéseit!

Amikor egy ember valóban szerelmes, azt nem csak szavakkal, hanem cselekedetekkel is kimutatja. Nem szégyelli felvállalni, hogy mit érez, és nem fél sebezhetőnek mutatkozni. Az a férfi akit érdemes szívedbe fogadnod, kedvesen, méltóságteljesen, és sok szeretettel közelít hozzád.

4. Tegyen a kapcsolatotokért!

Olyan férfira van szükség, aki nem söpri szőnyeg alá a problémákat, aki nem unalmas/felesleges lelkizésnek tekinti azokat a beszélgetéseket, amikor az érzéseitek kerülnek szóba. Konstruktív, a problémák megoldására törekvő partner kell, aki nem bagatellizálja el, ha valami rosszul esik a másiknak, és ha szükséges, bocsánatot is tud kérni.

5. Legyen büszke rád!

Egy férfi, aki bátorít, értékeli a sikereid, és hálás a figyelmedért, a szeretetedért. Egy férfi, aki motivál, aki támogat céljaid elérésében. Valaki, aki nem rejteget a barátai, szülei elől. Egy ember, aki minden hibáddal, és gyengeségeddel együtt büszke rád.

6. Álljon ki érted!

Amikor egy férfi valódi szerelmet érez, mindent megtesz azért, hogy választottja biztonságban érezze magát, a szó minden értelmében. Megvédi őt minden típusú támadástól, jöjjön az bárkitől, vagy bárhonnan.

7. Érezd nagyon jól magad mellette!

Megérdemled, hogy a párod mellett boldognak, érzelmileg kiegyensúlyozottnak, és megbecsültnek érezd magad! Egy férfit, aki észreveszi, és értékeli külső és belső szépséged egyaránt. Egy olyan társat, aki emellett a saját értékeivel is tisztában van, hiszen egy jó kapcsolatban senki sem értékeli alul vagy túl magát.

8. Legyen méltó a szeretetedre!

Inkább maradj szingli, amíg nem találsz egy olyan férfit, aki úgy szeret, úgy bánik veled, ahogy korábban egy srác sem! Valakit, aki bizonyítja, nem azért van veled, mert kalandra, szórakozásra vágyik, hanem azért, mert különleges helyet foglalsz el a szívében.

De hogyan tudunk egy ilyen férfit megtartani?

Sokszor érzem azt, hogy átesünk a ló másik oldalára és azt gondoljuk ez nekünk jár. Amivel alapvetően egyet is tudok érteni, viszont azt hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nekünk is ugyanúgy tennünk kell a kapcsolatért és a férfiért aki mellettünk van.

Nézzük mi az a nyolc pont, amire ahhoz van szükség, hogy egy ilyen férfi örömmel tegye meg értünk a fent felsoroltakat:

1. Tudj valódi nemet mondani!

Egy ilyen férfinak olyan nőre van szüksége, akinek mondandója nem üres fecsegés, hanem egyértelmű közlés. Aki következetes és meghúzza a saját határait. Egészen az apró dolgoktól a nagyobb jelentősségű témákig. Ha nem lehet bemenni cipővel a lakásba, akkor bizony az minden körülmények között úgy van.

2. Hagyj időt és teret arra, hogy hiányozz neki!

Egy férfi akkor élvezi a velünk töltött időt, és akkor fogunk neki hiányozni, ha mi sem unaloműzőként tekintünk rájuk. Éljük az életünket, és nem feltétlenül osztunk meg vele minden mozzanatunkat azonnal, és mi sem akarjuk tudni minden lépését. Hagyjuk meg neki a teret, hogy ő is érdeklődjön amikor úgy érzi. Nagyon fontos leszögeznem, hogy itt nem a játszmákra gondolok, amikor direkt nem hívom fel és nem keresem felhúzott orral!

3. Hagyjuk, hogy kimutassa az érzéseit!

Ne függjünk minden szaván, és akarjuk kikényszeríteni belőle, hogy mondjon már végre valami olyat amivel nekünk visszaigazolja, hogy szeret. Csak figyeljük meg mi az amit tesz és nem csak azt amit mond! Mi nők sminkelünk, a férfiaknak pedig nagyon jó a dumájuk… ez bizony nem véletlen! Ha valódi érzelmekre vágyunk egy kapcsolatban, sminkeljünk szolídabban és a szavak helyett a tettekre figyeljünk. Ha így teszünk biztosan észrevesszük majd kedvesünk hogyan mutatja ki felénk az érzéseit.

4. Ne vigyük túlzásba a promléma megoldást!

Mi nők legtöbben úgy tudunk egy problémát megoldani, ha beszélünk róla, de a férfiak nem így működnek. Nagy kincs az a férfi akivel lehet érzésekről beszélgetni, de ne vigyük ezt túlzásba, mert ők hamar besokallnak ettől. Hagyjunk időt és teret neki. Ha fontos vagy számára őt is érdekli majd mi zajlik valójában benned, és azt is szívesen megosztja majd benne mi van. Ne agyalj és ne próbáld kitalálni mi lehet a másikban, mert nagyon valószínű, hogy nem fog sikerülni.

5. Legyél büszke rá!

Bizony, ez oda-vissza kell működjön. Bátorítsd, értékeld a sikereit, és légy hálás a figyelméért, a szeretetéért. Ne rejtegetsd a barátaid, szüleid elől. Minden hibájával, és gyengeségével együtt légy büszke rá.

6. Ne várd, hogy mindig megmentsen!

Egy ilyen férfi nőre vágyik, nem egy kislányra akinek ügyes bajos dolgait ő kell megoldja. Egy férfi akkor fog melletted kiállni és akkor fogja számodra azt a biztonságot megadni amire szükséged van, ha nem mindig tőle, vagy mástól várod a megoldást ha szembe találkozol egy nehézséggel. Ha alapvetően képes vagy megoldani a dolgaid, hidd el örömmel siet a segítségedre, amikor valóban szükséged van rá, nem csak a könnyebb utat választva hívod őt, vagy mert arra van igényed, hogy foglalkozzon veled.

7. Érezd nagyon jól magad mellette!

Egy férfinek fontos hogy a nő aki mellette van jól érezze magát mellette. Egy nő akkor a legszebb amikor mosolyog, sugárzik és a férfi is ilyenkor érzi a legjobban magát a társaságában. Ehhez persze fontos, hogy rendben legyél saját magaddal, szeresd magad. Ide az önismereten keresztül vezet az út és örömmel biztatlak, hogy megéri!

8. Legyél méltó a szeretetére!

Tiszteld őt és bánj vele úgy, ahogy veled szeretnéd hogy bánjon. Ne azért legyél vele, mert unatkozol otthon, vagy mert jól esne már valakihez oda bújni, hanem azért, mert különleges helyet foglal el a szívében és fontos számodra. Fontos hogy mitől érzi jól magát és mitől nem, és ezt örömmel tartod tiszteletben.