Én Nőként

Schmid Bettinaként a Világ

BettinaHúszas éveim elején a sokadik Férfit elfogyasztva kezdett számomra gyanússá válni, hogy elképzelhető az a valóság, miszerint nem minden Férfi hülye, lehet hogy az én készülékemben is van hiba. Persze mindezt nyilas jegyben született Nőként nem is volt olyan egyszerű…

Anyukámnak köszönhetően megismerkedtem egy Indiából származó önismereti módszerrel, ami rengeteget segített nekem abban, hogy felismerjem a viselkedésem mozgatórugóit, szembe nézzek a számomra kevésbé szerethetőnek gondolt részeimmel és az addig meg nem élt érzéseimmel. Nagyon lelkes voltam, mert láttam hogy működik. Észleltem a változást magamon és a közvetlen környezetemben, az emberi kapcsolataimban is.

Közben tanultam légzésterápiát, amivel gyönyörűen fel tudtam hozni a tudatalattimból azokat az információkat amik jól elbújtak és a tudtomon kívül irányítottak. Indiában részt vettem egy 9 napos önismereti kurzuson, ami nagy változásokat indított el bennem.

Egy idő után azt éreztem, hogy valami hiányzik. Vannak bennem kérdések, amikre nem kapok választ. Ezek a kérdések a párkapcsolati működéssel, a hétköznapokkal és a Nőiséggel kapcsolatosak voltak. Úgy éreztem, hogy ezekre nem is kaphatok választ onnan, ahol a tanárok/ szerzetesek, férfiak és nők meg sem érinthetik egymást.

Mivel ebben az időben jelentkezett egy nőgyógyászati betegségem is, biztos voltam benne hogy a Nőiségemmel foglalkoznom kell! Ekkor egy barátnőmön keresztül jutott tudomásomra, hogy létezik az Asszonyképző®. Itt még mélyebb szinten volt lehetőségem megismerni önmagam, végre teljes felelősséget vállalni az életemért, és igazi Nővé válni. Felfedezni magamban a Női Erőt, amiről előtte azt sem tudtam, hogy létezik, hiszen mindent Férfi Erővel igyekeztem megoldani. Ez pont olyan, mint Holdként azt gondolni, majd én fogok ragyogni nappal az égen – természetnek ellentmondó és megvalósíthatatlan.

Nagyon szerencsés vagyok, mert a munkám mindig támogatta az önismereti utam, és segített, hogy egységnyi idő alatt a lehető legtöbb felismerésben legyen részem. Amit tanultam elméletben, a munkámban mindig megfigyelhettem gyakorlatban.

A húszas éveim elején ingatlanközvetítőként kezdtem el dolgozni. Ebben szereztem 10 év tapasztalatot. Itt rengeteget tanultam az emberi működésekről, önmagamról, az önértékelésről és csoportvezetőként a csoportdinamikákról.

Innen egy üzleti klubokat üzemeltető céghez mentem, ahol a mindennapjaim része volt cégek ügyvezetőivel és tulajdonosaival kapcsolatot tartani. Az egészen pici 5 fős cégektől, a nagy több milliárd Ft éves nettó árbevételű cégekig. Voltak olyan rendezvények, ahol lehetőségem volt hosszabb beszélgetésekre is, ezeket szerettem a legjobban. Nagyon inspiráltak engem, rengeteget tanultam tőlük. Itt különösen kifinomult emberi működéseket tudtam megfigyelni. Az üzleti élet mindig is foglalkoztatott, fantasztikus volt ilyen mélyen bele látni és megfigyelni a felszín alatt mozgó dinamikákat.

Az eddig megszerzett tapasztalataimmal és tudásommal szeretnék utat mutatni azoknak a Nőknek, akik szeretnék meglátni a Valóságot, az összes téves elképzelés, önbizalomhiány, kishitűség és nem vagyok elég jó mögött.

Azt, hogy milyen is valójában Nőként a Világ!

Schmid Bettina

©2020 by Nőként a Világ. Minden jog fenntartva.