Csoportos programok

Önismereti csoport

A benned élő oroszlán

Sok helyen olvashatjuk, hogy szeresd önmagad, aztán majd mások is szeretni fognak…. Hogyan várhatod másoktól, hogy szeressenek, ha te sem szereted önmagad? Számos ehhez hasonló jó tanács fellelhető a világhalón, de hogy hogyan kell ezt csinálni, arról már kevesebbet hallani…

Az önismereti csoportban megismerheted azokat a részeid, amik eddig rejtve voltak előtted. Azokat a részeid, amit eddig nem láttál és előfordulhat, hogy ez akadályozott abban hogy felszabadultan és önbizalommal telve, magabiztosan éld mindennapjaid.

Egy éven keresztül, havi 1 vasárnap.

A következő csoport indul: 2024.09.15. Vasárnap

Díja: 20.000.-Ft / alkalom

 

Családállítás

Családállítás

Traumáink, hitrendszereink, belső korlátaink gyökerének egy része transzgenerációs, azaz őseink traumatikus élményeit ugyanúgy örököljük, mint a hajszínüket, temperamentumukat, vagy vonásaikat. 

Ezek az örökölt traumák, olyan reakciókra, belső megélésekre és cselekvésekre késztetnek minket, ami jelen életünkben teljesen indokolatlan. Ez megjelenhet a párunkkal, a gyermekeinkkel, a szüleinkkel vagy a barátainkkal lévő kapcsolatainkban is, és ha ezekre nem vagyunk tudatosak, nem oldjuk fel őket, az a kapcsolat megromlását, akár megszakadását is eredményezheti.

Ezen (belső és külső) konfliktusok feloldására jó a családállítás.

Saját témára állítás kérése: 25.000.-Ft/ fő

Képviselőként: 15.000.-Ft/ fő