Csoportos programok

Az Életünk Hét Kapuja

Mindannyian életünk során Hét Kapun lépünk át. A Hét Kapu® gyakorlat segít megtalálni a helyünket a Világban.

Minden kapu átlépésével magunk mögött hagyunk egy életszakaszt, és köszöntünk egy újat. Előfordul, hogy egy elmúlt életszakasz elengedésével vagy egy új beengedésével nehézségeink adódnak, vagy lehet hogy egy olyan életszakaszban szeretnénk boldogulni, amire még nem vagyunk képesek, hiszen nem tartunk ott.

Ár: 7000.-Ft/fő alkalom


Önismereti csoport

A benned élő oroszlán

Sok helyen olvashatjuk, hogy szeresd önmagad, aztán majd mások is szeretni fognak…. Hogyan várhatod másoktól, hogy szeressenek, ha te sem szereted önmagad? Számos ehhez hasonló jó tanács fellelhető a világhalón, de hogy hogyan kell ezt csinálni, arról már kevesebbet hallani…

Az önismereti csoportban megismerheted azokat a részeid, amik eddig rejtve voltak előtted. Azokat a részeid, amit eddig nem láttál és előfordulhat, hogy ez akadályozott abban hogy felszabadultan és önbizalommal telve, magabiztosan éld mindennapjaid.

Ár: 5000.-Ft/fő alkalom


Családállítás

Családállítás

Tudat alatt cipeljük őseink sorsát, felhalmozott fájdalmaikat, félelmeiket, titkaikat.
Ezek miatt nem tudjuk élni saját életünket, és nem értjük miért nem haladnak úgy a dolgaink, ahogy szeretnénk.
Bert Hellingernek és módszerének köszönhetően őseink terhét letéve és támogató, megtartó erejüket befogadva tapasztalhatjuk meg saját erőnket és állhatunk bele saját életünkbe. Állítás kérőként és képviselőként egyaránt oldunk magunkon, állítást kérve egy adott témára amiben el vagyunk akadva, képviselőként pedig a morfogenetikus mezőre bízva magunkat oldódhatunk egy számunkra éppen aktuális témában.

Saját témára állítás kérése: 13.000.-Ft/ fő

Képviselőként: 6.000.-Ft/ fő